Store

Buloo Alcoholvrij Aperitief

Art.nr. 00071
€23.40
Op voorraad
1
Productgegevens
 • Buloo is een elegant parelend aperitief met de allures van champagne, maar dan zonder alcohol. Fris en fruitig. Smaakvol in het glas, stijlvol in de hand. Ook wie geen alcohol drinkt, viert met een glas Buloo echt feest.
 • Buloo heeft genoeg diepgang om zich staande te houden tussen alcoholische aperitieven en is exclusief genoeg om zich te onderscheiden van andere alcoholvrije alternatieven.
 • Met Buloo klink je op je gezondheid. Buloo is een natuurlijk aperitief met pure ingrediënten: een verrassend verfrissende combinatie van kombucha, rooibos, citroen, kers en kruiden.
 • Buloo bevat geen bewaarmiddelen en geen kunstmatige smaakstoffen. Toch zit het aperitief vol smaak. Buloo krijgt zijn unieke smaak tijdens een natuurlijk fermentatieproces: fruitig, met kruidige toetsen en subtiele zure, bittere en zoete accenten. Lekker. En nog gezond ook.
 • Serveer Buloo koel in een champagneglas, geniet van je ‘unguilty sparkling pleasure’ en drink vooral niet met mate.
Bewaar dit product voor later

In het nieuws …

 
 

 
 
 

Activiteiten

OPEN FLES 25 JUBILEUM

Zondag 24 november 2019
(vanaf 11 uur tot 19 uur)
KLOKHOF – Zeedijkweg 20
8210 ZEDELGEM
Toegang: 6 euro/pp

 

Beste klant

Dit jaar vieren we ons 25ste jubileum en we doen het met onder andere een unieke Open Fles editie in de Kleine Schuur van Klokhof te Loppem. Wat valt er te beleven?

1. 7 leveranciers zijn ter plaatse aanwezig om u een extra woordje uitleg te geven bij het proeven van hun wijnen. Er zijn vertegenwoordigers van Planas Albareda (D.O. Cava), Señorio de Arana (D.O.C. Rioja), Sommos (D.O. Somontano), Hermanos Villar (D.O. Rueda), Volver (D.O. Alicante), Vinos Distintos (D.O. Tierra de León/D.O. Ribera del Duero) en Borsao (D.O. Campo de Borja).

2. We bieden een luxe catering aan tijdens de degustatie, in samenwerking met Slagerij-Traiteur Catteeu (www.slagerijcatteeu.be). Zo kunt u de wijnen nog beter beoordelen.

3. Enkel op die dag is er een 11+1 promotie op al de voorgestelde wijnen, cumuleerbaar met onze 10% korting op bestellingen vanaf 60 flessen.

4. U ontvangt een wijnglas Classico Schott Zwiesel met ons logo.

5. Bij elke bestelling VANAF 24 flessen krijgt u 1 kleine fles Borsao of Piedemonte Gamma gratis.

6. Tot slot maakt u 3 maal kans op een Magnum fles Olvena Crianza door het Facebook evenement te delen en uzelf op “aanwezig” te zetten. De flessen worden verloot onder
aanwezige op 24 november.

We verwachten u op deze top Open Fles Dag. Er komen geen andere Open Fles Dagen in het najaar.

Gelieve uw inschrijving hier te bevestigen, a.u.b.

In de kijker

Voor al uw feesten: wijn en cavaglazen in bruikleen
Niet geopende dozen kunnen terug gegeven worden.

WIJNEN VAN DE MAAND

Beste klanten

We hopen dat jullie gezond blijven en van het mooie weer kunnen genieten. Om het plaatje compleet te maken bieden we een paar wijnen aan met een speciale korting.

 • Oro de Castilla Verdejo (wit) – 10 flessen kopen + 2 gratis
 • Oro de Castilla Sauvignon (wit) – 11 flessen kopen + 1 gratis
 • Montesierra Crianza (rood) – 11 flessen kopen + 1 gratis
 • Olvena Crianza (rood) – 10 flessen kopen + 2 gratis
 • Tarima Hill (rood) – 11 flessen kopen + 1 gratis
 • Planas Albareda Brut (cava) – 10 flessen kopen + 2 gratis

Deze promotie loopt tot en met 12 maart 2021. Levering kan vanaf 24 flessen, met voorafbetaling op onze rekening BE38 2800 7771 9972.