Store

Tres Picos

00058
€17.70
Op voorraad
1
Productgegevens
GUIA PEÑIN VINOS DE ESPAÑA 2021: 91 ptn
  • D.O. Campo de Borja
  • 100% Garnacha uit oude wijnstokken, met een rendement van minder dan 4,500 kg./ha.
  • 5 maanden in eiken vaten gerijpt.
  • Bouquet van rijpe rode bessen en specerijen. Smaak in evenwicht (vruchten en eik), pruimen, moerbeien, vanille en leer. Vrij lange en fijne afdronk. Serveren op ca. 16°.
  • Ideaal bij pluimwild.
Bewaar dit product voor later

In het nieuws …

 
 

 
 
 

Activiteiten

OPEN FLES DAGEN 2022

Zaterdag 19 november 2022

Zondag 20 november 2022

Zaterdag 26 november 2022

Zondag 27 november 2022

Onze Open Fles Dagen zijn weer terug dit najaar met enkele verrassingen. We zijn ondertussen volop bezig geweest om interessante ontdekkingen te vinden. Als resultaat zijn er 3 nieuwe magnifieke wijnen in onze selectie:  

Care Cariñena Nativa (D.O. Cariñena), een rode Cariñena wijn, een druif die vooral in de beroemde Priorat apellatie gebruikt wordt. Mooie zwarte bosvruchten en droge kruiden met een sappige smaak. 90 punten Peñin!

Petit Comité Bio (D.O. Costers del Segre), een rode wijn, coupage van Garnacha, Tempranillo en Cabernet Sauvignon. Complexiteit maar ook elegantie: een toppertje! En nog biologisch ook.

Alicante Bouschet (D.O. Alicante), een rode wijn, coupage van Monastrell en Alicante Bouschet, met zeer beperkte productie, enkel de beste druiven worden geselecteerd voor dit monument. Elegantie is troef. 91 punten Peñin!  

Onze beste wijnen zullen op tafel staan, met enkele mooie promoties en 1 fles Olvena Crianza gratis voor elke bestelling vanaf 24 flessen. Jullie zijn welkom iedere Open Fles dag tussen 14u en 18u.
We hopen dat de gezondheid jullie niet in de steek gelaten heeft, zodat we jullie dit najaar terug mogen ontvangen. We zijn ondertussen volop bezig geweest om interessante ontdekkingen te vinden. Als resultaat zijn er 4 nieuwe magnifieke wijnen in onze selectie:
 
Piedra Verdejo (D.O. Rueda), een witte Verdejo wijn, fruitig maar met een aangename vettigheid en zeer betaalbaar. 91 punten Peñin!
Piedra Crianza (D.O. Toro), een rode Tinta de Toro wijn, met pit, complexiteit maar ook elegantie: een toppertje!
Piedra Reserva (D.O. Toro), een rode Tinta de Toro wijn met zeer beperkte productie, enkel de beste druiven worden geselecteerd voor dit monument. Intensiteit is troef!
Veraton (D.O. Campo de Borja), een rode Garnacha wijn uit de oudste wijnstokken: puur genoot zonder grenzen in een vrij lange afdronk. 93 punten Peñin!  

Onze beste wijnen zullen op tafel staan, met enkele mooie promoties en 1 fles L’Avenc Xarello gratis voor elke bestelling vanaf 24 flessen. Om een te hoog aantal bezoekers dezelfde dag te vermijden, hebben we een systeem van reservaties gemaakt, zo wordt het voor iedereen aangenamer in onze kleine degustatieruimte. Jullie zijn welkom iedere Open Fles dag tussen 14u en 19u.

1 TICKET per max 6 personen reserveer hier

OPEN FLES 25 JUBILEUM

Zondag 24 november 2019
(vanaf 11 uur tot 19 uur)
KLOKHOF – Zeedijkweg 20
8210 ZEDELGEM
Toegang: 6 euro/pp

Beste klant

Dit jaar vieren we ons 25ste jubileum en we doen het met onder andere een unieke Open Fles editie in de Kleine Schuur van Klokhof te Loppem. Wat valt er te beleven?

1. 7 leveranciers zijn ter plaatse aanwezig om u een extra woordje uitleg te geven bij het proeven van hun wijnen. Er zijn vertegenwoordigers van Planas Albareda (D.O. Cava), Señorio de Arana (D.O.C. Rioja), Sommos (D.O. Somontano), Hermanos Villar (D.O. Rueda), Volver (D.O. Alicante), Vinos Distintos (D.O. Tierra de León/D.O. Ribera del Duero) en Borsao (D.O. Campo de Borja).

2. We bieden een luxe catering aan tijdens de degustatie, in samenwerking met Slagerij-Traiteur Catteeu (www.slagerijcatteeu.be). Zo kunt u de wijnen nog beter beoordelen.

3. Enkel op die dag is er een 11+1 promotie op al de voorgestelde wijnen, cumuleerbaar met onze 10% korting op bestellingen vanaf 60 flessen.

4. U ontvangt een wijnglas Classico Schott Zwiesel met ons logo.

5. Bij elke bestelling VANAF 24 flessen krijgt u 1 kleine fles Borsao of Piedemonte Gamma gratis.

6. Tot slot maakt u 3 maal kans op een Magnum fles Olvena Crianza door het Facebook evenement te delen en uzelf op “aanwezig” te zetten. De flessen worden verloot onder
aanwezige op 24 november.

We verwachten u op deze top Open Fles Dag. Er komen geen andere Open Fles Dagen in het najaar.

Gelieve uw inschrijving hier te bevestigen, a.u.b.

In de kijker

Voor al uw feesten: wijn en cavaglazen in bruikleen
Niet geopende dozen kunnen terug gegeven worden.